6

Ua Valaau Xi mo le Faalolotoina o le Toefuataiga, Tatala i le lotolotoi o Luitau o le Lalolagi

ChinaDaily |Fa'afouina: 2020-10-14 11:0

Na auai le Peresetene Xi Jinping i se faatasiga tele i le Aso Lulu e faamanatu ai le 40 tausaga o le faavaeina o le Shenzhen Special Economic Zone, ma faia ai se lauga.

O nisi nei o mea taua:

Fa'ailoga ma aafiaga

- O le faʻavaeina o sone faʻapitoa tau tamaoaiga o se gaioiga sili ona fou na faia e le Communist Party of China ma le atunuʻu i le faʻalauteleina o le toe fuataʻiga ma le tatalaina, faʻapea foʻi ma le faʻafouina faʻaagafesootai.

- Sone Fa'apitoa tau Tamaoaiga e tele sona sao i le suiga o Saina ma le tatalaina, fa'aonaponei

- O Shenzhen o se aai fou na fausia e le Communist Party of China ma tagata Saina talu mai le amataga o le toe fuataʻiga ma le tatalaina o le atunuu, ma o lona alualu i luma i le 40 tausaga talu ai o se vavega i le talafaasolopito o le atinaʻeina o le lalolagi.

- Ua faia e Shenzhen ni osofa'iga iloga se lima i luma talu mai le fa'avaeina o le sone fa'apitoa tau tamaoaiga i le 40 tausaga talu ai:

(1) Mai se tamai taulaga i tua i tua atu i se taulaga fa'ava-o-malo o lo'o i ai le aafiaga o le lalolagi;(2) Mai le faatinoina o suiga o faiga tau tamaoaiga i le faalolotoina o le toefuataiga i itu uma;(3) Mai le fa'atupuina o fefa'ataua'iga i fafo i le tulituliloaina o le avanoa maualuga i se auala atoa;(4) Mai le fa'alauteleina o le tamaoaiga i le fa'amaopoopoina o mea fa'aagafesootai, fa'apolokiki, fa'ale-aganu'u ma amio, agafesootai ma le si'osi'omaga;(5) Mai le fa'amautinoaina o le fa'amalieina o mana'oga fa'avae o tagata e o'o i le fa'amae'aina o le fausiaina o se sosaiete tauleleia tulaga maualuga i so'o se itu.

 

- O mea na ausia e Shenzhen i le toe fuataʻiga ma le atinaʻe e oʻo mai i tofotofoga ma faigata

- Ua maua e Shenzhen le poto masani taua i le toe fuata'iga ma le tatalaina

- Fasefulu tausaga o le toe fuataʻiga ma le tatalaina o Shenzhen ma isi SEZs ua faia ai vavega tetele, faʻaputuina mea taua ma faʻalauteleina le malamalama i tulafono o le fausiaina o SEZs o socialism ma uiga Saina.

Fuafuaga mo le lumanai

- Tulaga o le lalolagi o feagai ma suiga taua

- Fausiaina o sone faʻapitoa tau tamaoaiga i se vaitau fou e tatau ona faʻamalosia le faʻaagafesootai ma uiga Saina

- O le Communist Party of China Central Committee e lagolagoina Shenzhen i le faʻatinoina o polokalame pailate e faʻalolotoina